Prisitaikantis dizainas
2015-02-11 12:00:00
KUSoftas visatekstės indeksavimo ir paieškos  variklis (Paieškos variklis) yra enterprise platforma, sukurta naudojimui shared hostinge. Aplikacija, realizuota 100% PHP, nereikalauja naudoti atskiro visatekstės paieškos serverio su servlet aplinka, kaip pvz. Apache Solr ar Elasticsearch (abu naudoja Apache Lucene).

Paieškos variklis yra visiškai integruotas į turinio valdymo sistemą (TVS), todėl įvarių paieškos indeksų sukūrimas pagal vartotojo poreikius yra labai paprastas ir greitas. Žemos naudojimo sąnaudos (angl. Low Cost of Ownership), kurios yra grįstos labai žemomis interneto svetainių talpinimo shared hostinge kainomis, pirmiausia, yra labai priimtina galimybė mažojo verslo įmonėms, tačiau tai gali būti aktualu ir didesnėms organizacijoms. Paieškos variklis suteikia galimybę naudoti visatekstę enterprise indeksavimo ir paieškos galimybę nebrangiose sistemose, kas iki šiol praktiškai buvo neįmanoma, naudojant Apache Solr ar Elasticsearch. Plačiau: www.kusoftas.com.

Kai kurie atvirojo kodo paketai buvo atnaujinti iki naujausios versijos:  PHP Smarty, PHP Slim, jQuery ir jQuery UI, jQuery Data Tables, jQuery Superfish. Atnaujinti TVS įrankiai, ištaisytos kai kurios smulkios klaidos.

KUSoftas TVS pakeitimų žurnalas yra prieinamas URL http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųskite ir išbandykite!

KUSoftas, 2015-02-11