Prisitaikantis dizainas
2014-10-21 22:00:00

Naujoje TVS 2.6 versijoje yra šios naujovės:

  • Skaitmeninio objekto duomenų srautų get/put RESTful API
  • WYSIWYG, Codemirror ir paveikslėlių redaktoriai skaitmeninio objekto duomenų srautų redagavimui
  • Smarty šablono įskiepis skaitmeninio objekto duomenų srautams
  • Smarty šablonų palaikymas skaitmenio objekto duomenų srautuose
  • HTTP Basic autorizacijos palaikymas skaitmeninio objekto duomenų srautams

KUSoftas TVS pakeitimų žurnalas yra prieinamas URL http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųskite ir išbandykite!

KUSoftas, 2014-10-21

2014-08-28 16:00:00

Naujoje TVS 2.4 versijoje yra pagerinti Menu ir Pages įrankiai:

  • Navigacija hierarchijos medyje naudojant suskleidžiamus ir išskleidžiamus elementus 
  • Navigacija lentelėje, kuri yra dešinėje pusėje, yra sinchronizuojama su medžiu kairėje pusėje ir atvirkščiai. Lentelės turinio aptarnavimas iš serverio pusės užtikrina didelio elementų kiekio pateikimą. Grįžimas į hierarchijos medžio aukštesnį lygmenį gali būti atliktas vieno mygtuko paspaudimu.
  • Hierarchijos medžio elementų slėpimas/rodymas - naudinga galimybė, kai elementų kiekis yra didelis.
  • Drag ir drop veiksmai su elementais medyje, lentelėje(Menu) ir iš lentelės į medį (Menu)
  • Dešinio pelės klavišo kontekstui jautrus meniu hierarchijos medyje ir lentelėje.

Kai kurie TVS naudojami atvirojo programinio kodo paketai šioje versjoje buvo atnaujinti iki naujausios šių paketų versijos: jQuery Data Tables, jQuery Code Mirror. KUSoftas TVS pakeitimų žurnalas yra prieinamas URL http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųskite ir išbandykite!

KUSoftas, 2014-08-28

2014-08-11 21:00:00

Naujoje TVS 2.3 versijoje yra įdiegti puslapio modelis and puslapio pavyzdys. Šių patobulinimų pagalba interneto svetainės puslapių kūrimas ir tvarkymas tampa žymiai paprastesnis ir efektyvesnis

Puslapio modelis yra specialios rūšies puslapis, kuris gali būti priskirtas vienam ar daugeliui puslapių. Jis gali turėti: šabloną, java script ir stilių failus, turinio failus ir html failo header sekcijos tekstus. Tai leidžia pakeisti vieno ar keletos puslapių išvaizdą ir funkcionalumą labai greitai ir paprastai.

Puslapio pavyzdys turi savyje visus įprastinio puslapio duomenis išskyrus URL nuorodą ir URL peradresavimo nuorodas. Nauji svetainės puslapiai gali būti sukurti paprastai ir greitai panaudojant puslapių pavyzdžius. Puslapio pavyzdys gali turėti turinio failų žymes kurios gali būti pakeistos tikrais failais po to, kai pavyzdys buvo panaudotas naujo puslapio sukūrimui.

Kai kurie TVS naudojami atvirojo programinio kodo paketai šioje versjoje buvo atnaujinti iki naujausios šių paketų versijos: jQuery form validator plugin. KUSoftas TVS pakeitimų žurnalas yra prieinamas URL http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųskite ir išbandykite!

KUSoftas, 2014-08-10

2014-07-25 00:00:00

Naujoje KUSoftas TVS 2.2 versijoje yra įdiegta nauja galimybė - skaitmeninio objekto modelis ir talpykla. Tai yra atlikta panašiai kaip ir Fedora Repository, tačiau KUSoftas TVS skaitmeninio objekto modelio įdiegimas yra gerokai paprastesnis ir jo panaudojimui nėra būtinas Apache Tomcat serveris ar kuri nors kita specializuota programinė įranga. KUSoftas TVS gali būti patalpinta interneto svetainių hostinimo serveryje bendruose ištekliuose ir tai yra žymiai pigesnis sprendimas nei Fedora Repository atveju.

Failus (duomenų srautus) galima patalpinti į skaitmeninę talpyklą pačio paprasčiausio drag ir drop veiksmo pagalba,  "nutempiant" failą iš asmeninio kompiuterio failų sąrašo į internetinę svetainę. Kiekvienas skaitmeninis objektas talpykloje turi savo unikalų identifikatorių kurio pagalba gali būti prieinamas panaudojant internetinę nuorodą (URL) tiek pagal unikalų puslapio/objekto identifikatorių (PID), tiek ir pagal puslapio/objekto pagrindinę URL, pvz.: http://svetaines_url/puslapio_url arba http://svetaines_url/pid. Kiekvienas duomenų srautas turi savo unikalų identifikatoriu objekto sudėtyje ir gali būti pagal URL sudarytą iš puslapio/objekto URL arba PID ir unikalaus duomenu srauto identifikatoriaus, pvz.: http://svetaines_url/puslapio_url/duomenu_srauto_id arba http://puslapio_url/pid/duomenu_srauto_id. Puslapis/objektas gali turėti sąrašą alternatyvių URL (http://svetaines_url/pid yra automatinis alternatyvus URL) į kuriuos kreipiantis internetinė užklausa bus peradresuojama į pagrindinę puslapio/objekto URL. Prieiga prie duomenų srauto gali būti apsaugota priegos kontrolės sąrašais (ACL), tam panaudoant TVS hierarchinę prieigos kontrolės sistemą. TVS greitas puslapių užklausų paskirstymas užtikrina didelio skaičiaus skaitmeninių objektų patalpintų talpykloje saugojimą ir panaudojimą.

KUSoftas CMS digital objects repository (image)

KUSoftas TVS demonstracinėje svetainėje yra patalpintas pavyzdinis skaitmeninis objektas, kurio duomenų srautas yra prienamas URL http://www.kusoftas.com/docs/license ir šio pavyzdžio alternatyvios URL: http://www.kusoftas.com/documentation/license ir http://www.kusoftas.com/53d021ace89c4/license (prieiga panaudojant pid). Jūs galite apžiūrėti kaip šis skaitmeninis objektas yra sukurtas URL http://www.kusoftas.com/cms/srv/admin/page.

Kai kurie TVS naudojami atvirojo programinio kodo paketai šioje versjoje buvo atnaujinti iki naujausios šių paketų versijos: PHP Smarty, PHP SCSS compiler, jQuery datatables pugin, jQuery UI library, jQuery Tipue Search plugin and jQuery Codemirror editor plugin. KUSoftas TVS pakeitimų žurnalas yra prieinamas URL http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųskite ir išbandykite!

KUSoftas, 2014-07-25

2014-06-23 14:00:00

Šandien išleista nauja KUSoftas TVS, kuri buvo pirmą kartą viešai publikuota 2014-06-02, versija. Atnaujintoje TVS versijoje failų ir WYSIVYG (HTML) redaktoriai turi galimybę kodą (pvz. HTML ar PHP) atvaizduoti pagal tam kodui taikytinas taisykles. Šis patobulinimas yra idiegtas panaudojant gerai žinomą atviro kodo CodeMirror teksto redaktorių. CodeMirror yra plataus taikymo teksto redaktorius realizuotas Javascript kalboje, skirtas  interneto naršyklės aplinkai ir turintis visą eilę priedų, skirtų įvairioms programavimo kalboms.

TVS teksto redaktorius palaiko atvaizdavimą sekančioms programavimo kalboms:

  • HTML
  • Javascript
  • CSS (taip pat SASS ir LESS)
  • XML
  • Smarty
  • PHP

Tai pat naujoje TVS versijoje yra ištaisyta keletas programinių klaidų. Pilnas KUSoftas TVS atnaujinimų ir pataisymų failas yra prieinamas internete adresu http://service.kusoftas.com/cms/change_log.txt

Atsisiųsti ir išbandyti!

Kusoftas, 2014-06-23

2014-05-30 12:00:00

KUSoftas TVS yra lengvai išvaizdą keičianti, SEO optimizuota ir pilnai interneto naršyklės naudojimu paremta turinio valdymo sistema grįsta PHP programavimo kalba, Smarty šablonavimo varikliu, jQuery JavaScript biblioteka ir RESTful programinės architektūros stiliumi.

Internetinė svetainė kartu su TVS gali būti įdiegta svetainių talpinimo (hostinimo) serveryje bendruose resursuose ir tuo pat metu nereikalauja jokiu specifinių nustatymų talpinimo aplinkoje. Plačios panaudojimo galimybės užtikrina tiek labai paprastų, tiek ir labai sudėtingų svetainių įdiegimą. KUSoftas TVS gali būti panaudojama kaip karkasas RESTful API ar net pilnai Web pagrindu grįstos informacinės sistemos sukūrimui. Ji neriboja programuotojų ir neverčia naudoti kokias nors specifines technologijas, nes yra grįsta labai bendra atvirojo kodo programine įranga ir technologijomis. Labai paprastas šabloninės interneto svetainės įdiegimas ir pritaikymas sudaro galimybę asmeniškai ar įmonei susikurti internetinę svetainę tam net neturint specialių programavimo įgūdžių.

Plačiau : http://www.kusoftas.eu/tvs.